Welkom bij Geschiedenis van België en welkom bij de laatste aflevering dat u deze fantastische versie van de Brabançonne door Alice Verlet beluisteren kon. Want, … dit is de laatste aflevering van geschiedenis van België. Het is ook de laatste opname in België voor minstens twee jaar. Volgende keer als er iets op deze feed verschijnt zal het onder het mom zijn van Geschiedenis Van. Een nieuw format met een nieuwe jingle. Een nieuw format want uw dienaar vertrekt voor twee jaar naar het buitenland en heeft besloten om ook op geschiedenisvlak zijn horizonten wat te vergroten. Vandaag licht ik al een tipje van de sluier op maar eerst iets helemaal anders: Een boektip. Een tip voor een boek dat u bezig kan houden tot ik mijn evenwicht wat gevonden heb en aan nieuwe content beginnen kan. Een boek dat een deel van u al gelezen zal hebben maar waarvan ik vind dat zowat iedereen het gelezen moet hebben: Sapiens van Noah Harrari.